Jom Klik Sekali

Tuesday, July 5, 2011

Mulut Tempayan Boleh Ditutup Mulut Manusia...



Dalam kehidupan kita seharian banyak perkara seperti ini berlaku. Pernah tak hal yang sepatutnya menjadi rahsia korang akhirnya terbongkar? bagi pendapat acik mungkin dari 10 orang 2 daripadanya dapat disembunyikan tapi yang lain mesti diketahui jugak oleh orang. Itu pendapat acik. Tapi terpulang kepada individu itu sendiri. Wah macam nak berbahas lak caro acik nak membebel ni. Well terkadang kita sendiri tak perasan yang kita ni dah pun terbuka pekung didada. Ye lah mana nak tahan beb simpan lama-lama ye tak. Bagi acik simple je kalau benda ni di kategorikan sabagai rahsia besar simpanlah sebaik-sebaiknya sehinggalah tuan punya badan buat statement sendiri. Bukan apa acik sendiri kadang-kadang banyak gak simpan rahsia mohor-mohor besar tapi bukan di Raja lah yer. Life is simple ok dia takan jadi kacau bilau kalau korang tak buat life ni kacau bilau. Semua terletak kat tangan korang. Kalau korang rasa tak bersalah dengan menceritakan rahsia seseorang so go on but remember Allah always know. Tak dapat pahala pun buat benda macam ni sama je dengan mengundang dosa pada diri sendiri. Simplekan??? so guys renung-renungkanlah apo acik nak koba an ni.... Thanks again klik blog acik. Chill yaw !!!!

6 comments:

  1. sape rase2 xnk jadi tempayan tu, agak2 la ye.. hoho.

    ReplyDelete
  2. banggang nampak eh kok ado nak jadi tempayan...auww kasar bahasa aunty ni...

    ReplyDelete
  3. bangang la aunty bukan banggang. huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. ohoo aunty selalu ade masalah typo error

    ReplyDelete
  5. ha ha ha rahsia mu tetap di hati ku..heeee

    ReplyDelete
  6. simpan chot sampai kita tua

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

followers