Jom Klik Sekali

Saturday, October 13, 2012

senaman kecilkan peha anda

assalamualaikum/good morning
bukan main malas pagi sabtu ni. maklumlah hari cuti. zaman ayah acik marin kalau kojo gomen hari sabtu balik pukul 1.00 tghari. sekarang tidak lagi kito boleh memeluk incek husband sehingga 1.00 tengahari lalala.  okey..okey yang belum ado husband peluklah bantal masam korang sambil update status fb "malehh eh nak bangun hari ni" kan..kan.kan... anyway tak elok bangun lewat ni terutama selepas subuh. rezeki susah nak masuk ni bukan cakap org tua. ni agama islam sendiri yg ajar begitu. Jadi apo kito nak buat lepas solat subuh adolah kita minum dulu. nampak tak rezeki dah masuk. alhamdulillah masih dipinjamkan nafas oleh-Nya.

hari ni selepas minum susu sebagai alas perut pagi tadi. apa kata kita lakukan sedikit senaman supaya badan kita bertambah sihat. jadi hari ni acik nak kongsikan sedikit 5 senaman untuk kecilkan peha kita. bagi yg ade peha comel macam drumstick ayam tu jom lakukan senaman ni insyaAllah berhasil tapi kenalah konsisten yo!






okeh kalau ado yg tak tau trampoline tu apo boleh check it out kat sini.. sumber dari web Kevin Zahri. semoga kita akan terus sihat untuk meneruskan ibadah kepada Allah :) chill yaw

4 comments:

  1. oke akan cuba praktik kan huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus harus di cuba ni..acik kalau rajin buat jugak kat rumah

      Delete
  2. salam kenal...

    gud info...cuma nak praktik tu,alah mak ai...heee

    i folow u...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq visiting and following me :) ha kena rajinlahkan baru dapat hasil

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

followers