Jom Klik Sekali

Monday, January 25, 2010

Lazyyyy...Rindu GU JUN PYO

salam buat semua blogger yg baca blog kakak ni dan jugak kawan-kawan yg sudi gak lah nak jenguk-jenguk blog aku ni. haih!! tak tau nak buat entri ni. tapi di sebab kakak ni dah rasa bosan sangat sekarang jadi kakak rasa nak buat jugak entri walau pun entah apa yg akan kakak taipkan. sekarang ni jam dah tunjuk pukul 3.30 petang ouch apesal lah lambat sangat pukul 5.00 petang. kakak tak sabar nak balik dik oi. dah bosan duk kat office ni. yang kak nampak sekarang ni tilam kakak kat rumah dengan P1 wimax pemberian cousin kakak. bukan ape sekarang ni kakak demam BOYS OVER FLOWERS (BOF) mood kakak ni asyik teringatkan GU JUN PYO je hehehehe...jangan jeles peminat JUN PYO yg lain yer. Kakak dah jatuh cinta sama itu GU JUN PYO bukan nama sebenarlah. Setiap malam pukul 8.30 kakak pasti dah ready kat depan TV nak tengok BOF. Drama yg sangat best bagi kakak...maklum lah kakak memang suka tengok cerita CINTA ni tambah-tambah lagi cerita Korea. Haih ape lah motif kakak punya entri hari ni agak mengarut. Janji korang boleh baca sudah lah. Malas nak keje lah weiii...dah bosan dengan keje dan bosan dengan segala-segalanya...inilah ni dinamakan kakak pemalas!!!

1 comment:

  1. xdo la ensem bona doh.. tang mano yg suko ehh tu??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

followers