Jom Klik Sekali

Friday, February 11, 2011

PENCEROBOH!!!

damn!!! last week masa aku kat kampung incek husband aku. cik peruz a.k.a bobok call mengatakan status FB aku sangat pelik. korang nak tau ape jadi??? someone telah pun menggunakan ID facebook aku then update yang bukan-bukan kat status. memang aku hangin satu badan. so the moral of the story kat akaun FB tu baik korang tak yah nak ceritakan sangat details korang secara terperinci something like email, no phone or address. aku agak bengang dengan si penceroboh ni sebabnya aku tak de pun kacau hidup diorang ni. tapi diorang cam budak-budak yang tak akil baligh. nak kata tak akil baligh masing-masing dah boleh jadi mak dengan bapak budak pun. berfikiran budak-budak serang orang sana sini. kepada "DIA" yg ceroboh tu aku takkan balas apa-apa kat korang sebab aku bukan BODOH macam korang. tolong jangan ganggu hidup aku lagi nyah korang dari hidup aku sebab aku dah lama tak amik tau hal korang.apa yang korang dengki dengan aku pun tak tau...

1 comment:

  1. saba tau farah...

    Allah ada untuk pembalasan..heee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

followers