Jom Klik Sekali

Thursday, February 7, 2013

satu bulan satu

Heii mak cik and pak cik..
Asslamualaikum...pe kabar u ols..di saat acik menaip ni masih lagi di opis uols. tapi sobabkan umur acik dah 28 tahun 1 bulan 4 hari jadi acik perlu wake up! dan mengarang satu entry untuk menceritokan apo dah jadi one month ago katanye!! wah tahun ni mmg superb sambutan birthday acik! 3 kali cacak lilin ateh kek!Paling hebat sepanjang acik hidop 28 tahun. Alhamdulillah DIO masih minjam an acik nyawo utk menambahkan amal ibadat maklumlah MATI x tunggu kito, cumo KITO yo tunggu MATI. pepaham sendirilah tu gamaknye. Janganlah heboh nak clubbing, jangan heboh nak berjimba sampai lupo DIO. Ingat WARNING acik MATI is ANYTIME.

Eh! balik ke cerito Asal Tq kepada Mama & Ayah, Incek Husband, Adik-Adik, Cousin2, Kawan-Kawan yang memang lekat dalam kepalo tarikh acik lahir ke dunio serta yg baru dapat tahu melalui FB x kisah acik do yg ponting TQ bebanyak! Kerana telah mendoakan kesejahteraan acik dunia & akhirat. Sangat terharu tahun ni sebab 3 kali demo cacak liling atas kek untuk Acik. Kepada cousin acik tersayang tq for the dinner sambil buat talk showlah sangat kat Cyberjaya. Tapi yg paling tidak di jangko dari kengkawan  office telah buat kejutan kepada acik dengan muka yg sangat terkejut kerana sesi kejut-mengejot tidak berjalan seperti yang di rancang. Hahahaa acik akan mengonangkannyo sampailah bilo2. Love u ols much muchie. Kepada kawan adik acik yg meraikan birthday mama tapi solit jugak namo acik atas kek tu pun acik hargai.  well..mama masa umur 28 years old sudah ada anak tigo. Acik masih lagi honeymoon yeah!!! Ok dah nak stop tq semua!!! Dah lotih nak naip laei! next episode... 
tq to Auntie Nuyui!!

Cacak lilin #1



 

sesi kejut mengejut katanye



dek selalu guno perkataan HONGEH kt opis

cacak lilin #2 Tq u ols!!!

cacak lilin #3

p/s : korang nampak susunan gamba ni berterabur!! ayolah!! mintak maap

2 comments:

  1. hehehe.. banyak kek acik yo taun ni.. ayoyo.. pucat sgt muke i. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. acik syor an mo ko..pakai la colak sikit cam marin dgn lipgloss..semogah sikit

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

followers